Spring til indhold
Snup en kop kaffe med Sheila

Rådgivning
om online markedsføring

Vi er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres marketingbudget og maksimere deres synlighed på internettet.
Hos nogle kunder overtager og styrer vi alle deres marketing aktiviteter og hos andre, er vi blot sparringspartner til, at virksomhede træffer de rigtige valg.

SMV:Digital

Godkendt SMV:Digital rådgiver

Sheila fra Facius Media er godkendt SMV-rådgiver.

Det betyder, at du kan få vores rådgivning med tilskud fra SMV:Digital.

Det kunne fx være hjælp til at udvikle din marketingstrategi, strategi for annoncering på de sociale medier og Google, email marketing, SEO, content-produktion eller noget helt andet.

Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med lægge en plan for, hvordan du bruger tilskuddet bedst muligt.

1:1 forløb med sparring

Hos os kan du selv vælge, om vi skal overtage alle dine digitale marketing aktiviteter eller om du vil være med til at lave noget af det selv.

Vi tilbyder 1:1 forløb, hvor vi gennemgår din virksomheds brand, målgruppe, kunderejse og nuværende marketingaktivteter som fx hjemmesiden og sociale medier.

Herefter kommer vi med et bud på, hvor du som virksomhedsejer bør lægge din indsats og ressourcer. Du kan herfra selv vælge, om vi sammen skal lægge en plan for hvad du selv vil gøre og hvad vi skal tage os af – eller om du selv vil give dig i kast med det og modtage sparring og evaluering på din indsats.

Vi tilbyder også kursus og workshop, så du (og evt. medarbejdere) kan lære helt praktisk at gøre det selv eller få en dybere forståelse for udvalgte emner, så du fremover træffer fornuftige beslutninger for din virksomhedsmarketing aktiviteter.

Det hele handler om kunderejsen

Vores ultimative mål er at hjælpe din virksomhed med at vokse og opnå succes. Vi kombinerer vores ekspertise inden for marketing med vores dedikation til at forstå din virksomhed og dine mål. Men vigtigst af alt, har vi fokus på dine kunders rejse og adfærd. Hvem de er, hvor de bevæger sig, hvordan de bliver påvirket og hvordan de oplever din virksomheds brand.

Sammen kan vi skabe en strategi, der øger din synlighed, forbedrer din online tilstedeværelse og hjælper dig med at nå dine forretningsmål.

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tage et kig på mulighederne og finde en god løsning