fbpx
Spring til indhold
Hjem » Mød digital marketing specialist Mathias Bording

Mød digital marketing specialist Mathias Bording

Flere kompetencer tilføjes til Facius Media

Facius Media er kommet flyvende fra start, og har derfor været på jagt efter flere hænder og kompetencer til at hjælpe vores kunder med digital markedsføring.
Vores kunder har en bred vifte af behov, og derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere kan bidrage til mange facetter på én gang. Det kan Mathias i den grad. Han har bl.a. erfaring med alt fra markedsføring, SEO, hjemmeside design, grafisk design og SoMe. Derfor er det en stor glæde, at kunne byde ham velkommen på holdet hos Facius Media. 

Mathias er en evig glad, positiv og optimistisk person, der altid tror på, at tingene kan lykkes, hvis man gør sit bedste. Han elsker at tilbringe tid med sin kæreste og deres to hunde ude på deres nye gård. Der er altid noget sjovt at lave på en gård, især nu, hvor deres familie af løbeænder også lige har fået 15 ællinger. 

Mathias er uddannet som Multimediedesigner med speciale i spiludvikling, og har en bachelor i Digital Konceptudvikling fra Erhvervsakademi Aarhus. Derudover har han som færdiguddannet arbejdet i både B2B og B2C regi samt en årrække i bureauverdenen.

Med alt dette i rygsækken har vi fået en alsidig medarbejder, der allerede har haft en stor berøringsflade, som nu kan komme vores kunder til gode. Mathias kommer primært til at hjælpe vores kunder med Sociale Medier, hjemmeside design og udvikling, SEO, Google Ads, grafisk design og e-mail markedsføring

I fritiden elsker Mathias at spille brætspil, gå lange ture, rejse rundt i sin og kærestens campingvogn samt spille rollespil som Dungeons & Dragons og Call of Cthulhu.

Mathias elsker historier, både at fortælle historier og opleve dem. Dette kommer til udtryk både privat, gennem rollespil og arbejdsmæssigt, hvor han altid prøver at finde frem til den gode historie hos kunderne. Han holder fast i, at den gode historie er den bedste måde at opnå succes online. Den gode historie er, hvad der adskiller dit firma fra dine konkurrenter.

Mathias glæder sig meget til at hjælpe dig med at finde frem til dit firmas gode historie, der fanger og fastholder din målgruppe. Kontakt ham og få en snak om hvordan, han kan hjælpe dig. 

Skal vi arbejde sammen?

Lad os tage et kig på mulighederne og finde en god løsning