fbpx
Spring til indhold
Hjem » Nyhed fra Google

Nyhed fra Google

Dine SoMe-opslag bliver nu vist via din Google Business-profil!

Hvis du er en af de virksomheder, der ikke lægger så meget vægt på din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier, fordi dine kunder primært finder dig gennem Google-søgninger, så er det måske på tide at revidere din strategi.

Google har nemlig meddelt, at de nu viser virksomhedens seneste SoMe-opslag på virksomhedens Google Business-profil.

Som udgangspunkt skal du selv tilknytte dine SoMe-profiler til din Google Business-profil. Men Google oplyser, at de i visse tilfælde vil kunne koble siderne automatisk.

Jeg synes, dette er spændende nyheder! Virksomheder, der fokuserer på flere aspekter af kunderejsen – herunder den indirekte kunderejse – vil nu få mere ud af deres indsats.

Desværre er det dårlige nyheder for virksomheder, der kun offentliggør SoMe-opslag en gang hver kvartal eller sjældnere, da de nu risikerer at fremstå som mindre aktive og ‘i live’ end deres konkurrenter.

Det er også ærgerligt at have fokus på Google-kunderejsen og nu få vist sine mindre gode, ikke-on-brand SoMe-opslag i denne sammenhæng.

// Sheila

Tip fra Sheila: 

Selvom dine kunder primært finder dig via Google-søgninger, kan de stadig finde på at tjekke din virksomhed ud på andre medier, når de skal vælge mellem dig og en konkurrent. Derfor synes jeg, at du skal betragte SoMe-aktivitet som et ‘hjerteslag’. Hver gang du poster, viser du, at din virksomhed er aktiv og klar til at byde kunder velkommen.

Ofte er grunden til, at du ikke får postet, at du har travlt – og ikke fordi din virksomhed er ‘død’. Men det er ikke det, kunderne tænker, når de ser dit seneste SoMe-opslag fra påsken 2022 (som inkluderer en ikke-on-brand påskekylling og en kort tekst om, at I holder lukket… ‘Mon I nogensinde åbnede igen?’).

Læs mere:

Her er en guide til, hvordan du tilføjer dine SoMe profiler til din Google Business profil: https://support.google.com/business/answer/13580646 

Her kan du læse mere om nyheden og se eksempler: https://www.socialmediatoday.com/news/google-adds-social-media-posts-google-business-listings/709964/ 

*Bemærk at Google er ved at udrulle denne funktion, så det kan være, du skal vente lidt, før funktionen er tilgængelig for dig. 

Om Sheila Fra Facius Media

Jeg hjælper selvstændige, mindre og mellemstore virksomheder (SMV’er) med deres online tilstedeværelse. Jeg kan bistå med alt fra rådgivning og strategi til eksekvering og vedligeholdelse.

Mit primære fokus er at hjælpe virksomheder med at forvalte deres marketingbudget bedst muligt. SMV’er har ofte ikke budgettet til at gøre det hele på én gang og opnå den fulde omnichannel-effekt. Derfor handler det om at lægge den rette strategi, der matcher budgettet og målgruppen, og bygge videre derfra.

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp?
Så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg tilbyder altid et gratis indledende møde, hvor vi ser på din virksomheds muligheder og tjekker om der er et match imellem os. 

BLIV EN HAJ TIL DIGITAL MARKETING

Gør-det-selv marketing workshop forløb

Jeg tilbyder også kursus og workshopforløb, hvor du får den viden og de værktøjer, du har brug for for at lykkes med online markedsføring på egen hånd.