fbpx
Spring til indhold

Om Facius Media

– Din Marketing Support

Hvorfor Facius Media?

Facius Media blev startet, da vi oplevede en stor efterspørgsel fra andre erhvervsdrivende i vores netværk, som ville have Sheilas hjælp til markedsføring. Både til helt konkret at få eksekveret content på sociale medier, opdatere hjemmeside, stå for Google annoncer mv. Men også låne hendes øjne på virksomheden og få hendes rådgivning omkring valg af marketing aktiviteter.

Når du vælger os som marketingpartner, er det Sheilas kreative hjerne og strategiske evner, du får med på holdet – også selvom hun har flere med på teamet til at hjælpe hende. Derfor var det vigtigt for os, at vælge et navn, der signalerede lige præcis det.

Facius Media Logo
Snup en kop kaffe med Sheila

Hvem er Facius Media?

Når du kontakter os, vil du i første omgang møde Sheila. Hun er kvinden bag Facius Media og hende der ved, hvad der er værd at vide om marketing, lovgivning, adfærds design, sociale medier, algoritmer, kunderejser mv.

Sheila klarer dog ikke det hele alene. Sammen med hende står et team, der hver dag arbejder for, at vores kunder får mest muligt for deres penge og succes med deres marketing aktiviteter.

I spidsen sammen med Sheila står en stærk forretningspartner, der har fingeren på pulsen og hjælper med jordforbindelse. Sådan en kreativ marketing-blæksprutte som Sheila kan nemlig godt få brug for lidt hjælp til at holde styr på alle otte arme 🐙😉.

Hvor holder vi til?

Vi har kontor og base i Hammel.
Her deler vi lokaler med andre virksomheder, så vi har altid nogle at sparre og være sociale med.

Du er altid meget velkommen forbi til en kop kaffe på kontoret i Hammel – vi kigger også gerne forbi hos dig.

Din virksoms fysiske placering er ikke en begrænsning for, om vi kan hjælpe dig med markedsføring.
– Vi er også gode til online møder.

Hvad koster vores hjælp?

Vi ved, at man som selvstændig eller lille virksomhed ikke har budget til at gøre alt på en gang. Vores mission er at hjælpe dig med at bruge budgettet mest fornuftigt, set ud fra hvor din virksomhed er nu og er på vej hen.

Ingen virksomheder er ens. Derfor finder du ikke nogen priser på pakkeløsninger hos os.
Vores aftaler er sammensat ud fra hvad du eller en medarbejder selv kan, hvor stort dit marketingbudget er, og hvilke opgaver vi skal varetage.
Vi har en fast timepris på alle opgaver.

Vi kan ikke alt…

Vi er hverken de bedste eller største spillere på markedet. Men vi kan meget og kan klare langt de fleste opgaver.

Med os får du en ærlig samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med at få styr på og succes med dine marketing indsatser.

Kommer vi forbi en opgave, hvor vi ikke kan hjælpe dig helt i mål, så siger vi til og tilbyder at hente hjælp og tilbud udefra, så du ikke skal starte forfra med et nyt bureau. På den måde sikrer vi det bedste resultat, og at dit marketingbudget ikke stikker af.

Mød Sheila

Hej med dig!
Mit navn er Sheila Facius, og jeg lægger navn til Facius Media ApS. Jeg har en passion for at hjælpe virksomheder med at nå deres kunder og forbrugere på en effektiv, strategisk og budgetvenlig måde.

Min kærlighed til marketing stammer fra to ting:
For det første at flytte mennesker, inspirere dem og få dem til at ændre adfærd gennem kommunikation og markedsføring. For det andet at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ikke har de samme ressourcer som de store spillere på markedet, med at få mest muligt ud af deres marketingbudget.

Jeg er uddannet inden for salg, service, kommunikation og markedsføring, og har er praktisk erfaring fra roller hos både bureauer, som ansat i store som små virksomheder. Jeg har der igennem opnået en dyb forståelse for algoritmer, data og de forskellige markedsføringsværktøjer, platforme og metoder. Jeg har også udviklet en stærk evne til at oversætte denne komplekse viden til et sprog, som alle kan forstå og elsker at give min viden videre. Jeg tror på, at god marketing ikke behøver at være kompliceret – det handler om at finde den rigtige strategi og de rigtige værktøjer, der passer til virksomhedens specifikke behov ud fra et kunderejseperspektiv.

Sheila Facius fra Facius Media


Jeg kan ikke trylle, men jeg kan hjælpe din virksomhed på vej til at opnå de resultater, du ønsker. Hvis du vil have en samarbejdspartner inden for marketing, som brænder for sit arbejde og altid er nysgerrig efter at lære mere, så skal du vælge os.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker hjælp til at tage din virksoms marketing til næste niveau.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
// Sheila Facius