fbpx
Spring til indhold

Kursus og workshop i Sociale Medier, Google Ads, SEO m.m.

I en digital tidsalder, hvor online markedsføring er afgørende for virksomheders succes, er det vigtigt at være rustet med den nødvendige viden og færdigheder til at navigere i det konstant skiftende landskab.
Hos Facius Media tilbyder vi inspirerende kurser og workshops, der giver dig mulighed for at mestre online markedsføring og udnytte dens fulde potentiale.

Der er et igangværende kursus med en PowerPoint-præsentation, hvor kursisterne sidder og lytter.

Marketing for begyndere og øvede

Vores kurser og workshops er skabt til både nybegyndere og erfarne markedsførere, der ønsker at opdatere deres viden og forfine deres færdigheder. Uanset om du ønsker at lære de grundlæggende principper i online markedsføring og de digitale kunderejse eller ønsker at dykke dybere ned i specifikke områder som SEO, sociale medier eller Google Ads, kan vi skræddersy et kursus til dig.

Vi er erfarne i at formidle komplekse emner på en letforståelig måde. Vi bruger praksisnære eksempler og giver dig værdifulde værktøjer og strategier, som du kan implementere direkte i din virksomhed.

Uanset om du er en iværksætter, der ønsker at booste din virksomheds online tilstedeværelse, en marketingmedarbejder, der ønsker at opgradere dine færdigheder, eller en virksomhedsejer, der ønsker at forstå de nyeste tendenser, har vi kurset, der passer til dig.

Gik du glip af vores gratis oplæg for erhvervsdrivende?

Valg af marketingaktiviteter:
Hvor skal du markedsføre dig?

Oplægget er blevet afhold både hos os og senere hen hos Favrskov Erhverv på deres Iværksætterkursus.
Du kan også booke det helt gratis!

Hvad vil du gerne lære eller blive klogere ?

Forstå den digitale kunderejse

Det digitale marketinglandskab ændrer sig konstant, og det kan være svært at følge med. På dette kursus giver vi dig en grundlæggende forståelse for den digitale kunderejse og de mange muligheder du har som virksomhed for digital tilstedeværelse.

Hvor du skal bruge dine ressourcer og marketingbudget afhænger af din målgruppe og kunderejsen. Derfor er det relevant at have en grundlæggende forståelse for den digitale kunderejse.

Vores kursus og workshop giver dig mulighed for at dykke ned i aktuelle emner som social media marketing, content marketing, SEO, e-mail markedsføring, digital annoncering og meget mere.

Lær at forstå den digitale kunderejse

Uanset om du ønsker at forbedre dine analytiske evner, skabe overbevisende indhold eller mestre brugen af marketingværktøjer, vil vores kurser og workshops hjælpe dig med at udvikle de nødvendige færdigheder.

Vores undervisningsmetoder kombinerer teori og praksis, og vores interaktive tilgang giver dig mulighed for at eksperimentere og øve dig undervejs. Du vil opnå en dybere forståelse af marketingdisciplinerne og være rustet til at tackle udfordringer og udnytte muligheder i dit arbejde.

Bliv en haj til Sociale Medier

Hvordan får man succes med sociale medier? Hvordan laver man et godt opslag på Facebook? Hvorfor laver man stories på Instagram? Skal man bruge emojis?

Kom med bag om Sociale medier og få en forståelse for algoritmer og de forskellige social media platforme.

Alt efter dit og dine med kursisters niveau, sammensætter vi et oplæg eller workshop der giver dig grundlæggende viden og forståelse, tips og tricks, strategier til følger vækst og et kig på den data, der er tilgængelig.

Lær at lave Facebook & Instagram annoncer

De fleste kan booste et opslag eller lave en annonce på Facebook. Men hvis du ikke har styr på hvad du foretager dig, kan det koste dyrt. Både i annoncekroner, som du ikke får noget ud af, men også i kundernes opfattelse af dit brand, hvis du får sendt en annonce ud af ringe kvalitet

Vi lærer dig at administrere din virksomheds kampagner og annoncer på Facebook og Instagram på en professionel måde igennem Meta Business Manager.

Når workshoppen er færdig, vil du være i stand til selv at opsætte kampagner og annoncer for din virksomhed på Instagram og Facebook.

Denne workshop er for dig, der allerede har styr på det grundlæggende inden for sociale medier.

Sådan bliver du synlig på Google med Ads og SEO

Få forståelse for hvordan virksomheder ender øverst (eller nederst) på Google.

På dette kursus starter vi ud med en grundlæggende forståelse for hvad Google er og hvordan søgemaskines algoritme fungerer.

Derefter tager vi et kig på den organiske del: SEO. Som handler rigtig meget om din hjemmesides kvalitet og indhold.

Til sidst hopper vi over på Googles annonceplatform og gennemgår de forskellige annonce muligheder og hvornår det giver mening at bruge Google Ads.

Alt efter erfaring kan sidste del afholdes som en workshop, så du lærer selv at lave annoncer og bruge Google Ads.

Skræddersyet oplæg til din virksomhed

Det er sjældent vi afholder to ens kurser. De fleste oplæg er skræddersyet til den enkelte virksomhed eller situation.

Fortæl os lidt om din virksomhed, jeres nuværende marketing aktiviteter og kendskab/niveau inden for digital marketing samt hvad du ønsker at opnår. Så sammensætter vi et kursus, workshop eller forløb.

Vi kommer også gerne ud og holdere korte oplæg i forbindelse med netværksmøder, firma arrangementer, åbent hus mv.

Vi ELSKER at tale om marketing!

Kunne du tænke dig at booke et kursus eller en workshop?

Kontakt os så tager vi en snak om mulighederne