fbpx
Spring til indhold

Valg af marketingaktiviteter:
Hvor skal du markedsføre dig?

Sheila afholder i efteråret 2023 flere gratis oplæg for erhvervsdrivende om valg af marketingaktiviteter i bl.a. Grenaa og Hammel.

Næste oplæg med ledige pladser:
*Der er pt. ingen oplæg med ledige pladser*
(Mangler din by? Er der ikke flere ledige pladser? Eller passer tidspunktet dig dårligt? KLIK HER)

Når det kommer til at vælge, din virksomheds marketingaktiviteter, er der mange faktorer at overveje. I dag er der utallige platforme, hvor du kan markedsføre din virksomhed både organisk og med betalt annoncering. Det kan være en udfordring at afgøre, hvor du skal fokusere din tid og ikke mindst dit markedsføringsbudget. Hvis du allerede har prøvet at eksperimentere med forskellige medier, er du sikkert klar over, hvor tidskrævende det kan være at opretholde en tilstedeværelse på dem alle. Derfor er det vigtigt at vælge med omhu.

Hvordan vælger du, hvilke marketingaktiver du skal fokusere på? Det vil Sheila prøve at kaste lys over, så du med den baggrundsviden kan træffe gode valg for din virksomhed.

Eventet afvikles med Sheila Facius som oplægsholder. Der vil undervejs og efter oplægget være mulighed for at stille spørgsmål.

Det er gratis at deltage. Der er dog begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig.

Sheila

Emner ved dette oplæg:

Sociale medier, Google, annoncering, kunderejse, hjemmeside.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Begrænset antal pladser. Tilmelding er derfor påkrævet. Ved tilmelding accepter du, at Facius Media må kontakte dig vedr. arrangementet.

Praktisk information

  • Arrangementet har 2 timers varighed
  • Der er max. 20 pladser pr. arrangement, så der er rig mulighed for, at alle kan stille spørgsmål
  • Arrangementet er henvendt virksomheds ejerledere og selvstændige
  • Deltagelse i arrangementet er gratis og uforpligtende
  • Bliver du forhindret i at deltage, ser vi gerne at du melder fra via mail info@faciusmedia.dk, så andre kan få din plads

Adresser

Arrangementet foregår på følgende addresser:

Hammel
Torvegade 4, 1 sal
8450 Hammel

Hos dig?
Læs mere her

Kontakt

Ønsker du at høre mere om arrangementerne eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Tlf. +45 22787540
Mail: info@faciusmedia.dk

“Hvorfor er det gratis? Prøver I at sælge mig noget?”
Nej, det gør vi ikke. Det er gratis, fordi vi ved, at mange selvstændige, små og mellemstore virksomheder er i tvivl om, hvad de skal gøre med deres markedsføring. Vores marketing-hjerte brænder for jer! Vi ved også, at mange ender med at bruge deres budget helt forkert, fordi de mangler den basis viden, der skal til for at træffe fornuftige valg. Måske har nogle af jer endda prøvet at købe en pakkeløsning eller abonnement ved et bureau, og slet ikke fået det i forventede. Vi vil så gerne hjælpe jer videre!

Okay, okay! Vi bliver da ikke sure, hvis I vælger os som samarbejdspartnere efterfølgende. Men vi bliver altså heller ikke sure, hvis I ikke gør. Formålet er blot, at gøre jer klogere på digital markedsføring, så I får truffet de gode valg og indkøbt hjælp eller ansat ressourcer der, hvor det giver mest mening for jer.