fbpx
Spring til indhold

Få hjælp til Sociale Medier

Det kan være udfordrende og tidskrævende at navigere rundt på de mange forskellige platforme for at finde ud af, hvad der virker bedst for din virksomhed.

Vi hjælper dig med at identificere de relevante platforme for din virksomhed, skabe engagerende organisk indhold, oprette og styre betalte annoncer og overvåge dine sociale medier.

Sociale medier

Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn er fire af de mest populære sociale medieplatforme, der hver især tilbyder forskellige muligheder for at nå ud til din målgruppe.

Facebook

Over 4 millioner danskere har en profil på Facebook. Selvom brugerne de seneste år poster mindre content end på de andre platforme, så besøges platformen stadig dagligt af de fleste.

TikTok

For virksomheder hvor Millennials og Generation Z er blandt målgruppen, er TikTok en interessant platform at være til stede på. Men også en helt ny måde at tænke markedsføring på.
Det er den yngre målgruppe, der laver mest content – men den ældre kigger med.

Instagram

Ca. 50 % af danskerne havde en profil i 2020 og 32 % benytter sig dagligt af platformen. Den primære målgruppe er 15-35 år, men 36 % af de 46-55-årige er også tilstede.

LinkedIn

Målret annoncer til personer i bestemte stillinger, brancher eller eller med specifik anciennitet. LinkedIn er desuden et godt sted at rekruttere nye medarbejdere og fortælle om din B2B forretning.

Går du op i, hvor mange likes du får?

Det kan vi godt forstå, du gør. Men faktisk er det ikke nødvendigvis sigende for, om du har succes med din indsats på sociale medier.

Likes er ikke ligegyldige for alle – men det er heller ikke det vigtigeste for for de fleste virksomheder. Alt efter strategi og formål, er det ofte vigtigere at kigge på rækkevidde, antal klik på link og antal sete sekunder/minutter af en video.

Likes kan bruges til social proof over for din målgruppe, men siger intet om hvorvidt du har succes med din Social Media strategi. Jeg har været med til at lave mange opslag og annoncer som har fået NUL likes, men som har skabt direkte salg.

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om sociale medier, forstå algoritmer og lære hvordan man får succes med SoMe så kan du:

Vil du hellere have vores hjælp til at sikre, at din virksomhed får succes med sociale medier og at strategien bliver fulgt? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere.

// Sheila Facius

En SoMe annonce med en megafon på blå baggrund.

Få succes med Sociale Medier

Vi hjælper dig med at opnå øget synlighed, engagement og konverteringer på sociale medieplatforme. Vi skræddersyr en strategi, der passer til dine mål, og identificerer de rette platforme til at nå din målgruppe. Med vores hjælp får du skabet kreativt og engagerende indhold, der fanger opmærksomheden og skaber værdi.

Vi er dine SoMe-eksperter og ved alt om algoritmer, Business Manager, annoncekonto, pixels mv.

Hos os vælger du selv, om du vil være med til at eksekvere dele af strategien, fx den organiske del, med vores hjælp og sparring, så vi kun varetager kampagne- og annoncedelen, eller om vi skal stå for det hele.

Kvinde sidder med sin bærbare og tjekker SoMe på sin telefon.

Hvorfor er SoMe vigtigt?

Det er afgørende at benytte sociale medier (SoMe) i sin markedsføring for at nå ud til en bredere målgruppe og opbygge et stærkt brand. SoMe giver virksomheder en unik mulighed for at fange målgruppens opmærksomhed, kommunikere budskaber og måle på effektivteten i en grad, der ikke er mulig med traditionelle markedsføringskanaler.

Ved at være til stede på sociale medieplatforme som Facebook, Instagram, TikTok eller LinkedIn kan virksomheder opbygge en direkte forbindelse til deres kunder. Gennem regelmæssige opdateringer og relevant indhold kan virksomheder engagere deres målgruppe, styrke deres brand og opbygge loyalitet.

En anden vigtig fordel ved SoMe-markedsføring er muligheden for at målrette annoncering til specifikke segmenter af målgruppen baseret på demografi, interesser og adfærd. Dette gør det muligt at nå ud til de rigtige mennesker, på det rigtige tidspunkt og maksimere effektiviteten af markedsføringsbudgettet.

Skal vi opgradere din tilstedeværelse på SoMe?

Lad os tage et kig på mulighederne og finde en god løsning